Over ons

Loesanne's Taarthoek is een leuke webshop voor de thuisbakker.

Deze jonge onderneming wordt gerund door de zussen Joanne en Marloes.

De droom van een webshop, en de grote liefde voor bakken, werd op deze manier werkelijkheid.

Loesanne's Taarthoek biedt diverse bakmixen, baktoevoegingenbakdecoratie, bakspullen en bakpakketten uit voorraad aan. Is een product niet voorradig dan proberen wij dit zo snel mogelijk aan te vullen.

Een deel van ons assortiment wordt gemalen bij molen de Roode Leeuw in Gouda.
Deze molen is één van de oudste korenmolens van ons land. In 1727 werd hij gebouwd aan de zuid-westzijde van de oude binnenstad van Gouda. Door de toegenomen industrialisatie kwam de molen beginjaren ’20 van de vorige eeuw buiten bedrijf. Door aankoop van de gemeente Gouda in 1926 werd hij wel als monument behouden. Toch kon hiermee niet verhinderd worden dat tijdens de hongerwinter 1944 - 1945 het meeste binnenwerk uit de molen werd gesloopt en als brandhout in de kachel verdween... Na een zeer ingrijpende restauratie kwam de molen in 1985 weer in bedrijf als ambachtelijke korenmolen en zorgt ook voor de mooie en natuurlijke producten van Loesanne's Taarthoek.

Langs de rivier De Rotte in Rotterdam staat molen de 4 Winden. Deze molen stamt uit 1776 en is vanaf 1818 in bedrijf van vader op zoon. Intussen staat de vijfde generatie aan het molenaarswiel en heeft een schat aan ervaring, kennis en middelen tot zijn beschikking. Ook deze molen levert aan Loesanne's Taarthoek prachtige kwaliteitsproducten.